Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de 15 ani nu a ieșit din hainele negre. Toată lumea credea că Silviu Prigoană e în doliu sau că vrea să mascheze kilogramele în plus, dar iată că din 2014 au apărut culorile în viaţa lui. Afaceristul şi-a reînnoit toată garderoba, iar cel mai important pion în această transformare a fost soția sa, Mihaela, potrivit click.ro.

”Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. ”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click!.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-incredibil-pentru-care-silviu-prigoana-renuntat-la-hainele-negre-dupa-15

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava