Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 100 de elevi de gimnaziu din municipiul Suceava vor participa la proiectul KID și își vor petrece următoarele 6 săptămâni într-un mod inedit. Sub atenta îndrumare a doi tineri din Italia și Thailanda,  copiii vor desfăşura activităţi prin care îşi vor crea o  imagine a civilizațiilor care îi înconjoară.
Prin intermediul acestui proiect, organizația AIESEC Suceava își propune să-i ajute pe elevi să îşi formeze o personalitate deschisă spre diversitate culturală şi toleranţă.
KID se deosebește de alte proiecte bazate pe educație non-formală prin mediul divers şi multicultural creat. Proiectul poate fi considerat o alternativă a cursului tradițional de limbă engleză pentru copii, deoarece activitățile vor fi susținute de către studenți voluntari din alte țări. Tinerii vor lucra cu elevii astfel încât să-și îmbunătățească nivelul de limbă engleză, abilitățile de scris, citit și vorbit. Pentru a facilita comunicarea dintre aceștia și elevi, membrii organizației vor veni în ajutor.
Voluntarii vor organiza activități pentru dezvoltarea fizică și socială, iar prin diferite jocuri interactive și activități distractive participanții se vor cunoaște între ei. Vor avea ocazia să descopere culturile şi obiceiurile tinerilor voluntari și vor promova cultura românească, tradițiile și obiceiurile care încă se mai păstrează. Proiectul este o combinație între învățarea prin joc și descoperire astfel încât elevii să aibă parte de o experiență cât mai plăcută.
La finalul proiectului, elevii vor comunica mai ușor în limba engleză, își vor îmbunătăți aptitudinile de a vorbi în fața unui public, își vor dezvolta spiritul de echipă și vor primi o diplomă de participare la activitățile extrașcolare.
În perioada 17 martie – 26 aprilie 2014, participanții vor avea parte de câte două activități pe săptămână, desfășurate la Școlile gimnaziale nr. 3 şi nr. 4 din municipiu, în funcție de programul lor școlar.
Proiectul se bucură de susținerea școlilor: Școala cu clasele I-VIII nr. 3, Școala cu clasele I-VIII nr. 4, Școala cu clasele I-VIII nr. 9 „Ion Creangă”, Școala cu clasele I-VIII nr. 10, Școala generală nr. 11 „Miron Costin”, Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul de Arte „Ciprian Porumbescu” și a Inspectoratului Școlar al Județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava