Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Suceava se va înfrăți cu localitatea Ostrița din Ucraina. Partenriatul de colaborare a fost discutat în cadrul întâlnirii pe care primarul Ion Lungu a avut-o astăzi cu delegația ucraineană  la sediul Primăriei Suceava.

”Am participat  la deschiderea Conferinței Transfrontaliere „Spațiu comun în educație  -Starea de bine în situații de criză ” în cadrul proiectului Transfrontalier România-Ucraina „Oglinzi și punți” inițiat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava în colaborare cu Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar Suceava. Partea ucraineană a fost reprezentată de o delegație a comunei Ostrița condusă de domnul Primar Vasile Țurcan.  Am avut la sediul primăriei o întâlnire cu delegația ucraineană, care ne-au propus să încheiem un Parteneriat de colaborare, pe care îl vom aproba în viitorul apropiat. Localitatea Ostrița se află la 30 de km de Cernăuți și are 15.000 de locuitori, peste 90% dintre ei fiind români!”, a spus Lungu.

Municipiul Suceava se va înfrăți cu localitatea Ostrița din Ucraina. Lungu: ”Localitatea se află la 30 de km de Cernăuți și are 15.000 de locuitori, peste 90% dintre ei fiind români”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava