Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 19 mai, între orele 06.00-15.00, Politia Municipiului Vatra Dornei a organizat o razie, angrenand efective din cadrul subunitatii, a Sectiei 15 de Politie Rurala Vatra Dornei, a posturilor de politie comunale arondate, 7 subofiteri jandarmi din cadrul Jandarmeriei Vatra Dornei, 2 lucratori  din cadrul Garzii Forestiere Suceava, doi lucratori din cadrul A.N.P .C. Suceava, un lucrator din cadrul D.S.P. Suceava și un lucrator din cadrul D.S.V. Suceava.

Razia a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranta rutiera, combaterea contrabandei cu produse accizabile în zona pietei și a bazarului, prevenirea și combaterea delictelor silvice, asigurarea unui climat de ordine și liniște publica. În cadrul raziei politiștii au constatat 4 infractiuni, respectiv o infractiune de ,,contrabanda” prev. și ped. de art. 270 alin. 3 din Legea 8612006, modificata, o infractiune de „punereaI în circulatie a unui vehicul neînmatriculat”, fapta prevazuta și pedepsita de art. 334 alin. 1 din Codul Penal, o infractiune de „punerea în circulatie a unui vehicul  cu numar fals delnmatriculare fapta  prevazuta și pedepsita  de art.   334 alin. 2 din Codul Penal și o infractiune de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, fapta prevazuta de art. 335 alin. 1 din Codul Penal.

Au fost aplicate 54 de sanctiuni contraventionale  în  valoare  de 38.415 lei.

Au fost legitimate 230 de persoane, au fost verificate 53 de autovehicule și s-au  efectuat controale la 12 societati comerciale .

În cadrul activitatilor au fost identificati 3 autori de infractiuni, au fost retinute 3 permise de conducere retinute și un certificat de înmatriculare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava