Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzeul Național al Bucovinei anunță că după mai bine de două luni de la suspendarea activității cu publicul organizează o serie de mini-spectacole în cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec. De Rusalii în muzee”.

Proiectul este derulat alături de Centrul Cultural „Bucovina”, iar spectacolele vor avea loc în perioada 5-7 iunie, în paralel, la Muzeul Satului Bucovinean și în Curtea Interioară a Cetății de Scaun a Sucevei. De la ora 13.00, la Muzeul Satului Bucovinean, componenți ai Ansamblulului Artistic „Ciprian Porumbescu” vor susține momente folclorice.

Pe scenă vor urca Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița și Leonard Raicu.

Tot începând cu ora 13.00, în Curtea Interioara a Cetății, artiștii Diana Păstru, Johannes Onesciuc, Emil Lupu și Ionuț Țanța vor delecta publicul vizitator cu lucrări celebre de muzică clasică și caffe-concert.

Muzeul Național al Bucovinei a transmis că au fost luate toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, cât și pentru artiști și pentru angajații muzeului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava