• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 1:42, dispeceratul pompierilor suceveni a fost anunţat prin 112 despre izbucnirea unui incendiu la capul tractor al unui autotren, care se afla parcat pe raza localităţii Vama, pe DN17.  La faţa locului s-au deplasat trei echipaje ale Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc, printre care şi unul SMURD, care au găsit capul tractor arzând violent, cu pericol de propagare la vagon şi încărcătura acestuia, respectiv obiecte de mobilier şi saltele. De asemenea, în pericol se afla şi clădirea „Muzeului Lemnului” din localitate, în dreptul căreia era parcat autotrenul. În urma intervenţiei pompierilor, incendiul a fost stins după aproape două ore. În incendiu au ars capul tractor în proporţie de 85% un laptop, un GPS, precum şi partea din faţă a vagonului, pe o suprafaţă de aproximativ şase metri pătraţi. Flăcările au degradat motorul, acumulatorii şi rezervoarele autovehiculului. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Pompierii au salvat vagonul cu încărcătura aferentă şi clădirea învecinată, în care funcţionează „Muzeul Lemnului” din comuna Vama.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava