Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu doi ani, iar boala s-a agravat în prezent. Astfel, aceasta a dezvăluit de curând că a ajuns să nu mai poată să se miște aproape deloc, fiind țintuită la pat.

Îndrăgita actriță Natașa Raab a trecut numai prin cumpene atunci când vine vorba de sănătatea sa. Deși la TV și în reclame apare cu zâmbetul pe buze, poate că alte persoane, în locul său, ar fi fost de multă vreme îngenuncheate de problemele cu care s-a confruntat aceasta de-a lungul timpului și de care nu a scăpat nici până în prezent.

Actrița Natașa Raab, în vârstă de 68 de ani, s-a mutat la țară, în casa prietenei ei, Viki, care îi este alături și o îngrijește. „Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!”, a declarat actrița, în cadrul interviului, potrivit click.ro.

Prietena ei s-a oferit astfel să o ajute și i-a sugerat să se mute în locuința ei. Cele două își vor petrece și Paștele împreună. Se pare că situația Natașei Raab s-a înrăutățit începând cu anul trecut, iar de atunci nu mai poate merge singură, fiind nevoită să stea mai mult în pat.

În ciuda cumplitei boli de care suferă, actrița a filmat anul trecut încă o reclamă în rolul „Coanei Chiva”, personaj care i-a adus, de altfel, și mai multă notorietate, de-a lungul timpului. Natașa Raab a devenit, astfel, și emblema firmei respective, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/natasa-raab-tintuita-la-pat-din-cauza-588375.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava