Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a afirmat că în această perioadă există o anumite tulburare în politică la nivel înalt, care nu face bine guvernării. Nechifor a declarat că din păcate, în momentul de faţă nu mai există linişte în politică, exprimându-şi speranţa că aceasta va reveni în perioada următoare. „Cred că liniştea este cea care poate să aducă stabilitate în România”, a spus Cătălin Nechifor, care a mai adăugat că „e o anumită tulburare la nivel înalt care nu face tocmai bine”. Liderul social democrat liberalilor suceveni şi-a exprimat speranţa premierul României Victor Ponta va avea răbdare şi putere să reziste acestei perioade. „Din păcate există câteva teme, nu neapărat care ţin de oameni, care distorsionează şi actul guvernamental. Mi l-aş fi dorit pe Victor Ponta să fie preocupat zi de zi de administraţie, de cum găsim soluţii, şi chiar îmi doresc să treacă peste asta şi să fie aşa cu îl ştiu eu. Şi sunt sigur că va reuşi”, a mai precizat Cătălin Nechifor. EL a adăugat că premierul trebuie să fie preocupat de problemele de administraţie , în condiţiile în care în toamna urmează să fie discutat bugetul pentru anul viitor, „şi mai există şi Mecanismul de Control şi Verificare pe rol”.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a arătat că la nivelul judeţului Suceava colaborarea cu liberalii nu întâmpină probleme, discuţiile cu liderii judeţeni ai PNL rezumându-se momentat doar la aspecte administrative. „Următoarele alegeri politice sunt separate. Nu mai avem USL la alegerile europarlamentare. Şi atunci nu mai am ce discuta politic cu colegii din PNL. Discutăm doar pe teme administrative. Chiar nu avem ce discuta politic pentru că la europalamentare avem drumuri separate. După aia discutăm politic la alegerile prezidenţiale”, a mai spus Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... ilinca

    Ce Nichifor esti preocupat ca se termina cu mascarada de alianta si -ti cad epoletii si ca vine futur peste tine?Bine ar fi sa te bontane fltur un pic ca n-ai facut nimic de 1 an lichea!Numai dai din gura ca si prietenul tau plagiatorul dar de facut ceva nimic!!!!Mi-a greata de atat incompetenta , dute si ne lasa , mai bine cu flutur asa cum era el decat cu o putoare ingamfata pe post de prededinte CJ , ce scarbos!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava