Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a declarat duminică că din punctul său de vedere, în 2014, la 25 de ani de la Revoluţia din anul 1989, a venit momentul în care viitorul preşedinte al României trebuie să se încadreze într-un profil profesional şi uman dorit de majoritatea populaţiei ţării. Cătălin Nechifor a făcut aceste precizări după ce liderul PSD şi premierul Victor Ponta le-a transmis celor prezenţi la lansarea candidaţilor PSD – UNPR – PC pentru Parlamentul European, că „dacă consideraţi că eu trebuie să fiu candidat, bine înţeles că voi fi”, făcând referire la o viitoare candidatură la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an. „Există o diferenţă foarte mare în percepţia publică despre cei care doresc să ajungă preşedinte şi cei care pot să îndeplinească cu adevărat un mandat de preşedinte. Iar preşedintele PSD şi premierul Victor Ponta se încadrează în mod sigur în cea de-a doua categorie”, a spus Nechifor. El a subliniat faptul că până în momentul de faţă, în calitate de prim ministru, Victor Ponta a demonstrat că poate îndeplini un mandat public de înaltă demnitate. „Iar faptul că Victor Ponta a deschis România către exterior, prin foarte multe vizite la nivel internaţional demonstrează că politica externă a avut mult de suferit până în anul 2012, dar s-a corectat radical în ultimul timp”, a spus liderul PSD Suceava.

Cătălin Nechifor a adăugat că anunţul pe care premierul României l-a făcut la lansarea candidaţilor PSD – UNPR – PC pentru alegerile europarlamentare dă posibilitatea ca decizia acestuia de a candida pentru preşedinţia României să nu fie una asumată în plan personal, ci una care vine dintr-o largă susţinere populară.

După participarea la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, Cătălin Nechifor a salutat prezenţa la acest eveniment care a avut loc în Bucureşti, în prima zi de campanie la nivel european, a preşedintelui Parlamentului European şi candidat al socialiştilor pentru şefia Comisiei Europene, Martin Schulz. „Prezenţa candidatului nostru pentru preşedinţia Comisiei Europene demonstrează faptul că România contează în plan european, dar demonstrează şi prietenia dintre Martin Schulz, Victor Ponta şi PSD, o pritenie pe care am consolidat-o împreună. Şi cred că este momentul ca după 10 ani de austeritate impusă de dreapta europeană să avem un parcurs european dedicat reconstrucţiei şi dezvoltării, creării de locuri de muncă şi solidaritate între cetăţenii europeni, indiferent de statul membru al Uniunii Europene în care trăiesc”, a afirmat preşedintele social democraţilor suceveni.

La lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European au fost prezenţi aproape 60 de delegaţi din partea PSD Suceava, printre aceştia afându-se şi candidatul social democraţilor suceveni, mediul Tiberius Brădăţan, care ocupă locul 23 pe lista acestei alianţei.

Evenimentul de lansare a candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare a avut ca sloganuri „Mândri că suntem români” şi „România puternică în Europa”. La această lansare, mai multe doamne şi domnişoare din judeţul Suceava au fost prezente îmbrăcate în costume tradiţionale sucevene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava