Candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, Neculai Bereanu, a declarat că după data de 9 decembrie 2012, USL va continua schimbarea în bine a României. Neculai Bereanu a spus că pe perioada acestei campanii electorale a înţeles cât de mult contează să știi să asculți problemele oamenilor şi să fii alături de ei pentru a le rezolva problemele. „Au trecut peste 20 de ani de la primul imbold al democrației, iar astăzi ne lovim de o problemă a înțelegerii acesteia, şi mai mult de atât am uitat să fim oameni şi să fim uniţi. Totul s-a redus la probleme, la teama de a pierde locul de muncă, furia lipsei unui trai decent şi sigur. Ce a apărut în schimb în rândul nostru? Lipsa de încredere în politicieni, în clasa politică, un adevarat hotar dureros pentru fiecare dintre noi oamenii”, a precizat Neculai Bereanu. Candidatul USL în colegiul nr. 1 de Senat consideră că acum este momentul în care politicienii trebuie să fie responsabili. Neculai Bereanu a arătat că în România nu mai trebuie să existe percepţii de tipul „lasă că merge aşa” sau “oricum nu le pasa de noi”. „Trebuie să ne implicam. Dezamăgirile, probleme, necazurile trebuie să înceapă a fi şterse prin soluţii, prin colaborarea clasei politice şi mai mult de atât prin comunicarea şi implicarea directă în dezvoltarea locală. Vorbim despre legi greşite, vorbim despre alegerea celor care să ne reprezinte, dar vă mărturisesc că toate acestea se pot realiza prin implicare directă, prin asumarea comună a responsabilităţii faţă de cetăţeni, iar eu mă voi ţine de cuvânt şi voi încerca cu sprijinul dumneavoastră să reuşesc să pot aduce la bun sfârşit tot ceea ce mi-am propus”, a declarat Neculai Bereanu. El a subliniat că în calitate de viitor parlamentar îşi propune să susţină legi mai bune şi sprijinirea comunităţilor locale în dezvoltarea şi implementarea proiectelor începute deja, sau care vor fi promovate în perioada următoare.
Candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul din zona de munte a judeţului a ţinut să le ureze la mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc ziua numele de Sfântul Nicolae. „Şi eu port acest nume şi nu ştiu cât de mult mă pot bucura, pentru că nu mai vad bucurie în jurul meu. Vin sărbătorile şi dorinţa fiecărui român, după cum ne este tradiţia, este de a avea ce pune pe masă. Însă acum despre ce vorbim? Teama zilei de mâine şi familii care îşi trimit copiii să câștige o pâine pe alte meleaguri? Am mulţi prieteni, vecini, am cunoscut familii care spun cu toţii: <Nu pot veni nici de sărbătorile acestea acasă!>, iar toate acestea pentru ce? Chiar nu se mai poate face nimic în această ţară? Chiar nu suntem în stare să spunem stop la greşeli şi decizii greşite şi să nu rămânem indiferenţi la tot ceea ce se întâmplă în această ţară şi la noi acasă?”, a mai precizat Neculai Bereanu.
El a ţinut să le mulţumească tuturor celor care l-au sprijinit şi îl sprijină pentru a fi ales senator în colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului. Neculai Bereanu a arătat că USL îşi doreşte schimbarea „chiar dacă merge mai greu, şi pare ca nu se mai termină acest tăvălug al problemelor. Duminica vă aştept la vot, pentru că ştiu că responsabilitatea ne aparţine nouă, tuturor cetăţenilor”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava