Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Nicolas Cage a fost șocat la sfârșitul mariajului cu Alice Kim, dar a mărturisit că nu are niciun fel de sentimente negative pentru fosta lui soție.

Actorul în vârstă de 54 de ani s-a despărțit de cea de-a treia soție a sa – mama băiatului său în vârstă de 13 ani, Kal-El – în ianuarie 2016, la scurt timp după ce a început să filmeze pentru ‘Mandy’ și, deși nu se aștepta ca relația lor să se încheie, nu îi ține pică fostei soții.

El a spus, potrivit contactmusic.com: „A fost un șoc pentru mine – chiar nu mă așteptam la asta, iar acele sentimente ce mă încercau atunci a trebuit să le descarc undeva și, astfel, le-am folosit în prestația mea.”

Întrebat dacă el și Alice mai sunt prieteni, actorul a spus pentru ziarul The Guardian: „O, da, aș vrea eu. Ea era destul de tinerică atunci când ne-am căsătorit, dar nu am niciun fel de sentiment negativ față de ea. Doar atât voi spune. Acum nu îmi vine a crede că am 54 de ani și sunt din nou singur – nici la asta nu mă așteptam! E cam aiurea.”

Cu toate că se simte singur, Nicolas Cage a spus că, în niciun caz, nu va apela la aplicații de genul Tinder pentru a-și găsi o parteneră. „Nu, categoric nu. Nu sunt pe rețelele de socializare, dar toată lumea este. Așa că, mă întreb, ce să fac?”, a adăugat starul, conform sursei citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava