• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nicolas Cage a divorțat în patru zile, dar n-a scăpat de pensia alimentară pe care legea o impune după desfacerea căsătoriei! Şi-a luat mare ţeapă, din cauza surprizei pe care i-a pregătit-o fosta iubită, notează click.ro.

Erika Koike, de 34 de ani, îi cere pensie alimentară lui Cage, susţinând că reputaţia ei a fost pătată din cauza celor întâmplate. Ea e de acord cu divorţul, dar nu şi cu anularea, fiindcă respinge ideea starului că ar fi fost o căsătorie bazată pe fraudă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/nicolas-cage-trebuie-sa-plateasca-pensie-alimentara-pentru-4-zile-de-casatorie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava