Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Kidman crede că este important să fii punctual deoarece acest lucru dă dovadă de respect și de bune maniere, scrie contactmusic.com.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, care este ambasadoare a producătorului de ceasuri Omega de 10 ani, este de părere că se pricepe foarte bine la respectarea programului, iar asta înseamnă să ai bune maniere, dacă ajungi la timp și urmezi ordinea lucrurilor.

Vorbind pentru revista DuJour, vedeta a spus: ˝Sunt foarte punctuală. Apreciez punctualitatea. Este un lucru atât de important când oamenii chiar ajung la timp și se comportă în consecință. Să fii punctual este o formă de respect și dă dovadă de bune maniere.˝

Starul, care se pregătește să lanseze noul model Omega de ceasuri Ladymatic spre finalul anului, preferă să poarte ceasuri vintage fiindcă au o eleganță aparte, potrivit sursei citate.

Nicole a explicat: ˝Am colecționat ceasuri ani de zile. Omega tocmai a realizat o expoziție, care cuprinde colecția lor de ceasuri din 1902 până în prezent, pe care o ador. Lucrez cu cei de la Omega de un deceniu deja și întotdeauna am vrut să promovez ceasurile de epocă deoarece sunt rafinate și conțin istoria brand-ului. Ador să port ceas. Îmi place să știu cât este ora. Cred că există eleganță și rafinament în purtarea unui ceas. Sunt niște accesorii foarte, foarte frumoase.˝

Nicole a fost atrasă de colaborarea cu Omega pentru prima dată acum peste un deceniu, ea adorând

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava