Cântăreaţa Nicole Scherzinger s-a despărţit definitiv de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, pentru că el nu vrea să se căsătorească, potrivit unor surse. Despărţirea a fost confirmată pentru US Weekly de apropiaţi ai cuplului.

„De data aceasta chiar este gata. Nicole s-a săturat… Se simte dezamăgită şi pierdută. Petrec atât de mult timp departe unul de celălalt încât relaţia lor a devenit imposibilă. Job-ul lui Lewis înseamnă deplasări peste tot în lume în mod constant. Iar Nicole are propriile obligaţii în ceea ce priveşte munca… asta înseamnă că, pe parcursul unui an, mai mult sunt departe unul de celălalt decât împreună.”, a spus un apropiat al celor două vedete, potrivit contactmusic.com.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă de data aceasta despărţirea este definitivă, pentru că, de când au început să se întâlneacă, în 2007, Nicole şi Lewis s-au despărţit de multe ori, iar în 2013, se părea, tot „definitiv”. Când s-au împăcat după ultima despărţire, în presă au apărut zvonuri privind o eventuală logodnă, dar Hamilton se pare că nu este pregătit încă pentru a se aşeza la casa lui cu Scherzinger.

Despărţirea nu a fost confirmată încă de niciun reprezentant al celor două vedete.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava