Concert pascal
MOPAN Suceava

Noel Gallagher a scris nu mai puțin de 42 de piese pentru noul său album. Cântărețul în vârstă de 42 de ani a fost foarte ocupat în ultima vreme scriind de zor piese pentru noul său album ”Noel Gallagher’s High Flying Birds”, dar mărturisește că și-ar dori foarte mult să ia o pauză de vreo 10 ani, așa cum a făcut David Bowie, numai dacă soția sa, Sara MacDonald, l-ar lăsa.

El a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Să scriu cântece este cea mai mare pasiune a mea și sunt destul de norocos că am putut face o carieră din asta. Aș putea acum să-mi iau cu ușurință o pauză de vreo 10 ani – asta dacă soția m-ar lăsa.”

Starul care a făcut parte din celebra trupă Oasis a mai spus că, nu crede că Sara ar fi de acord ca el să nu mai muncească, pentru că tot ce ar face în timpul liber ar fi ”nimic”, în afară de a bea ceai și de a urmări show-ul său TV preferat, ‘Match of the Day 2’.

Noel a continuat, potrivit sursei citate: ”Nu aș face absolut nimic. Nici nu m-aș deranja să-mi găsesc alte hobby-uri – doar aș bea ceai și aș fuma. Doar asta aș face. Și probabil aș sta toată ziua la televizor, dacă asta ar însemna să nu depun prea mult efort. Iubesc ‘Match Of The Day 2’ – este show-ul meu preferat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava