Concert pascal
MOPAN Suceava

Lovitură de teatru în dosarul accidentului cunoscutei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară (51 de ani) din Iași. Aceasta a fost dusă la spital în stare gravă pe 11 mai, după ce a căzut pe scări în propria locuință, iar polițiștii au suspectat că a fost împinsă. Anchetatorii se pregătesc acum să închidă dosarul pentru că nu au dovezi despre fapte de natură penală, potrivit click.ro.

Polițiștii au deschis un dosar in rem, pentru o posibilă agresiune în seara tragediei, după ce mai multe cunoştinţe și rude au declarat că între victimă și soț, pianistul Codrin Nicoară (40 de ani), existau probleme în căsnicie și nu de puține ori certurile au fost violente. Potrivit ziaruldeiași.ro, oamenii legii au încercat să discute cu victima, dar femeia nu poate povesti, nefiind capabilă din punct de vedere fizic, ce s-a întâmplat în seara respectivă. ”Ascultă ce i se vorbeşte, însă nu pare că înţelege foarte multe. Ori nu doreşte să vorbească… Este posibil să nu vorbească niciodată“, a declarat pentru ziaruldeiasi.ro o sursă apropiată anchetei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/noi-informatii-cazul-mezzosopranei-din-iasi-anchetatorii-se-pregatesc-sa-inchida

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava