• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto29 poze în acest set

Cinci din cei 17 parlamentari de Suceava care au fost aleşi în urma scrutinului din 9 decembrie, au absentat de la festivitatea de primire a mandatelor. Este vorba despre senatorul USL Ovidiu Donţu, senatorul PDL Gheorghe Flutur, deputaţii USL Eugen Bejinariu şi Ovidiu Iane, şi deputatul PDL Ioan Bălan. Mandatele de parlamentar au fost înmînate, vineri, la prînz, la Palatul Administrativ, de preşedintele Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Maricel Nechita. La ceremonie au fost prezenţi senatorii USL Neculai Bereanu şi Mihai Neagu, deputaţii USL Alexandru Băişanu, Gavril Mîrza, Eugen Uricec, Ioan Stan, Constantin Galan, Dumitru Pardău şi Radu Surugiu, deputata PDL Sanda-Maria Ardeleanu, senatoarea PP-DD Vasilica-Steliana Miron şi deputatul PP-DD Cezar Cioată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava