• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Loredana a început turneul național Magic, probabil cel mai complex turneu al unui artist român. Super show-ul Magic este o producție de talie internaționala, așa cum niciun artist român nu a mai prezentat până acum în sălile din România. Loredana este, fără niciun dubiu, Diva absolută a României. Artista strălucește și fascinează publicul pe parcursul unui show cu adevărat magic, care își lasă puternic amprenta asupra spectatorilor.
Primele concerte din Turneul Magic au avut loc la Constanța, Galați și Ploiești.  Presa locală a titrat: „Loredana a șocat publicul la concertul din Ploiești”; „Show incendiar la malul mării. Loredana a făcut show total la Casa de Cultură.” Spectatorii au bisat minute în șir, aplaudând-o în picioare pe Loredana pentru seara magică pe care le-a oferit-o. Show-ul de două ore reprezintă o incursiune în cariera muzicală a unei artiste care acoperă toate genurile muzicale. Fiecare piesă din concert are propria poveste, coregrafie, impresionante efecte tehnice, numere de magie, costume diverse, dar mai ales o prestație live ireproșabilă.
Nu ratați întâlnirea cu Loredana, Super Starul României, într-un show care a schimbat definitiv showbiz-ul românesc: Magic! Joi, 20 martie, ora 19.30 în Suceava, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Următoarele orașe din turneu sunt:
19 martie – Botoşani, Casa de Cultură a Sindicatelor
20 martie – Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor
21 martie – Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor
25 martie – Oneşti, Casa de Cultură a Sindicatelor
26 martie – Bacău, Teatrul de Vară “Radu Beligan”
27 martie – Braşov, Sala Sporturilor “D.P.Colibasi”
31 martie – Piteşti, Casa de Cultură a Sindicatelor
1 aprilie – Tîrgu-Mureş, Palatul Culturii
2 aprilie – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenţilor
3 aprilie – Oradea, Teatrul “Regina Maria”
5 aprilie – Timişoara, Filarmonica “Banatul”
6 aprilie – Deva

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro.

Detalii si fotografii din concertele Loredanei puteti gasi accesand pagina:
https://www.facebook.com/lori.groza?fref=ts

Puteţi urmări aici videoclipul piesei Carla’s Dreams feat. Loredana – “Lumea ta”:

Noul standard în showbiz-ul românesc: Loredana – Magic – Un turneu de Super Star, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava