Nu au inhibiţii! Margot Robbie, Megan Fox, Jennifer Love Hewitt, Elizabeth Hurley şi Cameron Diaz sunt divele care au apărut cel mai mult sumar îmbrăcate în filme, notează click.ro.

Un grup de cercetători brianici a analizat filmele de la Hollywood pentru a vedea care sunt actriţele care nu se tem să apară dezbrăcate. Ei au făcut un fel de top al divelor care îşi arată cel mai mult din farmecele feminine în lenjerie intimă sau ţinute sumare. Astfel ei au descoperit că cel mai mult apare în ipostaze sexy Margot Robbie, de 30 de ani. Ea a fost filmată în lenjerie intimă în jumătate din filmele în care a jucat. Fie că a jucat în rolul Harley Quinn sau în filmul “Lupul de pe Wall Street”, Margot a apărut timp de peste 30 de minute sumar îmbrăcată pe ecran. Actriţa, care are o avere de 26 de milioane de dolari, poate fi văzută dezbrăcată în 56% dintre filmele sale, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-va-mai-place-sa-filmati-dezbracate

Nu au inhibiții! Vedetele care au apărut cel mai mult sumar îmbrăcate în filme, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava