MOPAN Suceava

Fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley, de 33 de ani, spune că nu suferă de gelozie când logodnicul Jason Statham, 53 de ani, se sărută cu alte femei. Ea explică simplu că sărutul face parte din fișa postului și îl acceptă ca atare, chiar dacă Statham a filmat scene fierbinți cu actrițe sexy care i l-ar putea fura. Ei sunt logodiți din 2016 și au un fiu, Jack, de trei ani, potrivit click.ro.

Fotomodelul de 33 de ani a subliniat că are încredere maximă în partenerul care e cu 20 de ani mai în vârstă. Ei locuiesc de aproape trei ani în Los Angeles, California și toată viața lor gravitează în jurul micuțului Jack Oscar, de trei anișori. Deși sunt despărțiți mare parte din an, Jason fiind plecat la filmări în Regatul Unit, Australia sau în nordul SUA, Rosie Huntington-Whiteley nu se teme că o va înșela cu altă femeie. Vorbesc zilnic de cel puțin zece ori și își dezvăluie toate peripețiile de peste zi, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/rosie-huntington-whiteley-il-lasa-pe-jason-statham-sa-se-sarute-cu-alte-femei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava