• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O ambulanţă SMURD a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a fost implicată într-un incident rutier la ieşirea din Plopeni spre Suceava. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 14.00. Ambulanţa se afla în misiune, iar în timp ce depăşea o coloană de maşini s-a izbit într-un un autoturism care vira la stînga. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Poliţia continuă cercetările, iar în sprijinul anchetei vor fi folosite imaginile surprinse de camera video de pe bordul autospecialei. În judeţul Suceava sînt opt autospeciale SMURD şi toate au asigurare CASCO. Aşadar, cel mai probabil, autospeciala avariată va fi reparată în cîteva zile şi va putea ieşi din nou pe teren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava