• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O femeie de 70 de ani, din Suceava, era să fie păcălită prin metoda „accidentul”. Pe 23 decembrie, bătrîna se afla la domiciliu și a fost apelată pe telefonul fix, de pe un număr privat, de un bărbat care s-a recomandat ca fiind polițist. Individul i-a spus femeii că soțul ei ar fi comis un accident rutier pe o trecere de pietoni, iar victimele au fost rănite grav și sînt la spital.

Pe durata convorbirii, respectivul i l-a dat la telefon pe un bărbat necunoscut despre care a afirmat că este soțul ei și care a spus ceva neinteligibil, motivînd că nu poate vorbi prea bine fiindcă a suferit o leziune în zona gurii. În acel moment al discuției, în încăperea în care femeia vorbea la telefon a intrat nepotul acesteia, care a preluat receptorul. Apoi, interlocutorul a întrerupt convorbirea. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă de înșelăciune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava