Concert pascal
MOPAN Suceava

O echipă a Universităţii „Ştefan cel Mare” a obţinut marele premiu la ediţia din acest an a concursului studenţesc „Profesia contabilă, o carieră de succes”. De anul acesta competiţa a devenit de rang internaţional, odată cu participarea studenţilor de la Academia de Studii Economice Moldova.
Cîştigătorii au fost desemnaţi în urma unui concurs de lucrări, la care au putut participa studenţi, masteranzi şi doctoranzi. Pentru suceveni tema a fost „Răspunderea juridică în profesia contabilă versus evaziunea fiscală”, iar pentru studenţii de la Chişinău, „Situaţia actuală a contabilităţii în Republica Moldova şi România în contextul noilor reglementări”. Fiecare echipă a primit un premiu de participare în valoare de 500 de lei. Au mai fost acordate 3 premii speciale, de cîte 1000 de lei, acordate de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, CECCAR filiala Suceava, CCI şi juriu, după cum a declarat Dionisie Marcan, preşedintele CECCAR Suceava. Fondul total de premiere s-a ridicat la 15000 de lei. Premiul III le-a adus cîştigătorilor 1500 de lei, premiul II 2000 de lei, în vreme ce marele premiu a fost în valoare de 3000 de lei. Acesta a fost oferit unei echipe de studenţi din anul III de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul USV Suceava. Este vorba de: Alexandra Iaţcu, Violeta Serediuc, Claudia Iftimie şi Andreea Hriţac.
Concursul a fost organizat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, CECCAR filiala Suceava, şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică. Aflată la ediţia a 6-a, compeţia doreşte să recompenseze originalitatea şi competitivitatea. Anul viitor în cursă vor intra şi studenţi de la alte facultăţi din ţară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava