MOPAN Suceava

Pe 27 mai orele 11.00, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 43 ani, cu privire la faptul că soțul ei de 44 ani, care se află sub influența băuturilor alcoolice, provoacă scandal la domiciliu.

La domiciliu a fost identificată femeia de 43 de ani care a declarat faptul că în jurul orei 10.30 a avut un conflict spontan cu soțul ei, pe fondul consumului exagerat de alcool al acestuia.

Din acest motiv, acesta i-a adresat soției sale injurii și cuvinte jignitoare, a amenințat-o cu acte de violență și a încercat  să o lovească, însă nu a reușit. Totodată, bărbatul a distrus mai multe obiecte sanitare din locuință.

Fiindu-i creată o stare de temere, femeia de 43 de ani a apelat S.N.U.A.U. 112 și a solicitat intervenția polițiștilor la fața locului.

S-a completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat faptul că există risc iminent pentru emiterea unu ordin de protecție provizoriu împotriva soțului, fapt pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile din data de 27.05.2022, ora 13.00, până la data de 01.06.2022, ora 13.00.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „amenințarea”, faptă prev. și ped. de art. 206, alin. 1 din Codul penal și „distrugerea”, faptă prev. și ped. de art. 253, alin. 1 din Codul penal și s-a procedat la evacuarea bărbatului din locuință.

O femeie de 43 de ani din Burdujeni și-a dat bărbatul pe mâna Poliției, 7.9 out of 10 based on 11 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.9/10 (11 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava