Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică, 13 februarie,  orele 17:17, polițiștii din cadrul Compartimentului Ordine Publică Urbană Gura Humorului au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că tatăl său o amenință, iar săptămâna trecută a agresat-o pe mama sa.

Din discuțiile purtate cu apelanta și cu mama sa a rezultat faptul că la data de 13.02.2022, în jurul orelor 17:10, în timp ce se aflau la domiciliu, agresorul, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal la adresa soției sale. Fiica părții vătămate a intervenit pentru a aplana conflictul, moment în care tatăl său a lovit-o și a amenințat-o, provocându-i astfel o stare de temere.

Persoanele vătămate nu au dorit solicitarea unui echipaj de ambulanță la fața locului.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului conf. Lg.217/2003, stabilindu-se că există risc iminent, totodată persoanele vătămate solicitând emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

În cauză s-a emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, în intervalul 13.02.2022 – 18.02.2022, orele 20:00, conf. Legii nr. 217/2003, persoanele vătămate declarând faptul că nu doresc să fie reintegrate în locuința comună, întrucât vor locui la adresa unor rude.

De asemenea, persoanele vătămate au fost îndrumate să se prezinte la SML Suceava în vederea solicitării emiterii unui certificat medico-legal, precum și la Judecătoria Gura Humorului pentru emiterea unui ordin de protecție, fiindu-le înmânate în acest sens cererile privind emiterea ordinului de protecție.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,violența in familie”, faptă prev. și ped. de art. 199 alin.1 raportat la art. 193 alin 1 din Codul Penal și ,,Amenințarea”, faptă prev. și ped. de art. art 206. alin.1 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava