Sarbatoarea Muntelui 2019

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, sâmbăta trecută, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
Pompierii au intervenit mai bine de două ore pentru stingerea flăcărilor. La sosirea pompierilor militari, ardea acoperișul unei construcții corp comun, care îngloba un adăpost de animale, o bucătărie de vară, un dormitor și o baie, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul anexelor gospodărești.
În incendiu a ars acoperișul construcției pe aproximativ 140 de metri pătrați. De asemenea au mai ars circa trei tone de fân și s-au degradat tavanul bucătăriei, băii și dormitorului, tâmplărie din PVC, elemente de mobilier, obiecte sanitare, parchetul din dormitor, pereții băii și ai dormitorului, fațada din polistiren a anexelor și învelitoarea din țiglă. Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. În incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor din gospodărie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava