Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri seara, la ora 18.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc – Biroul Ordine Publică în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Calea Bucovinei din acest municipiu au oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 55 ani. Șoferul nu a prezentat permisul de conducere declarând că acest document i-a fost reținut în cursul anului 2020.

Fiind efectuate verificări în bazele de date s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de conducere „suspendat”. În urma analizării certificatului de înmatriculare la rubrica privind inspecția tehnica periodică s-a constatat faptul că modul de completare a datei ultimei inspecții tehnice periodice este unul nefiresc, fapt care a condus la concluzia ca data inspecției tehnice periodice a fost modificată, iar conform verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a reieșit faptul că data reală a inspecției tehnice periodice era falsificată.

În cauză s-a întocmit dosar penal și s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de șoferul de 55 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a avea permis, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 2 din Codul Penal și uz de fals, faptă prevăzută și pedepsită de art. 323 din Codul Penal.

Totodată, organele de cercetare penală au dispus măsura reținerii șoferului pentru 24 de ore începând din data de 6 decembrie 2023, acesta fiind depus în arestul IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava