Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23:00, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Vatra Dornei care a acționat în zona Cârlibaba – Rotunda – Șesuri a identificat în trafic un autoturism care se deplasa pe D.N. 18, pe raza satului Valea Stânei, efectuând semnalele regulamentare de oprire. Având în vedere că șoferul nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de echipajul de poliție, s-a procedat la aplicarea dispozitivului baraj extensibil cu țepi tip ,,SPIKE” aflat în dotarea Postului de Poliție Cârlibaba, ocazie cu care au fost perforate ambele anvelope din partea din față ale autoturismului.

În urma folosirii dispozitivului, autovehiculul a fost nevoit să reducă viteza de deplasare, procedându-se la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare pe o distanță de circa un kilometru.

Ulterior s-a reușit oprirea autoturismului, stabilindu-se că în vehicul se afla doar șoferul, respectiv un bărbat de 31 de ani domiciliat în orașul Borșa, județul Maramureș. Acesta a declarat faptul că nu a oprit la semnal întrucât cunoștea că are ITP-ul și asigurarea obligatorie la autoturism, expirate.

S-a procedat la conducerea conducătorului auto la Sediul de Poliție Cârlibaba, unde a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române, fiind sancționat contravențional conf. OUG 195/2002 cu o amendă în valoare de 3.625 lei.

Totodată, a fost dispusă măsura reținerii certificatului de înmatriculare al autoturismului, a permisului de conducere și s-a dispus imobilizarea vehiculului prin ridicarea celor două plăcuțe cu numerele de înmatriculare.

În urma examinării autovehiculului, s-a constatat că acesta nu a suferit alte avarii în urma opririi forțate, cu excepția cele două anvelope din partea din față, care au fost secționate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava