Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 18 iunie, ora 20:00, Politia Municipiului Campulung Moldovenesc a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe DJ 175, pe raza comunei Pojorata, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. In urma cercetarilor, s-a stabilit faptul ca o femeie din orașul Flamanzi, județul Botoșani, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea DJ 175, fiind acroșată de autoturismul condus de catre o femeie din municipiul Campulung Moldovenesc.

Dupa producerea accidentului, la circa 10 minute, un barbat din Fundu Moldovei, cunoștință a conducatoarei auto, ajuns ulterior la fata locului, s-a urcat la volanul autoturismului implicat și l-a condus circa 15 metri schimband pozitia acestuia, modificand astfel starea locului accidentului.

Victima a fost preluata de un echipaj al Ambulantei Campulung Moldovenesc fiind transportata la Spitalul municipiului Campulung Moldovenesc.

Conducatoarea autoturismului implicat a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunilor de „vatamare corporala din culpa” și ,,parasirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

O șoferiță care a accidentat un pieton la Pojorâta a încercat să șteargă urmele accidentului ajutată de un prieten, 4.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava