MOPAN Suceava

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) vă aduce la cunoștință faptul că s-a încheiat prima etapă a competiției Premiile LSRS pentru Excelență Academică. Concursul s-a desfășurat pentru anul academic 2012-2013, participarea fiind posibilă pentru opt categorii. Astfel, dintre cei peste 200 de concurenți înscriși, 44 au trecut de prima etapă a jurizării pentru a intra în finala competiției astfel: câte 5 tineri pentru categoriile Studentul Român al Anului în America de Nord – nivel universitar și nivel post-universitar; Studentul Român al Anului pe Alte Continente; Studentul Român Erasmus al Anului și Studentul Anului în România, câte 6 tineri pentru categoriile Studentul Român al Anului în Europa – nivel universitar și nivel post-universitar, și nu în ultimul rând 7 tineri pentru categoria Premiul Special în Arte.

Avem plăcerea să vă informăm că unul dintre acești tineri eminenți – Andra Maria Buta –  finalistă la categoria Studentul Român al Anului în Europa-nivel postuniversitar, provine din județul dvs. Vă invităm așadar să o cunoașteți mai bine și să o promovați și susțineți prin mijloacele de comunicare în masă de care dispuneți. Atât Andra, cât și toți ceilalți finaliști reprezintă modele de succes în societatea noastră și sunt exemple firești ale ambiției și reușitei pe plan academic și profesional.

Andra-Maria Buta este din Suceava și a beneficiat, în anul universitar precedent, de o bursă Erasmus în Franța, la Institut Régional du Travail Social Poitou Charentes Poitiers. Încrezătoare în puterea de schimbare a oamenilor, a vrut să fie ea însăși un exemplu, motiv pentru care a fost voluntar timp de 4 ani în cadrul Asociației „Salvați copiii.” Cu un caracter echilibrat și determinare, Andra încă încearcă să își găsească locul și rolul în lume prin contribuția activă la dezvoltarea societății. „Deocamdată̆, încerc să mă implic ori de câte ori am ocazia și spun pas la neutralitate,” ne povestește tânăra despre sine.

Distincția în Educație se premiază la început de an!

Premierea studenților va avea loc, conform tradiției, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, ce se va desfășura și de această dată la Palatul Parlamentului.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 1000 de studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental.

Vă invităm alături de noi la Palatul Parlamentului, în data de 8 ianuarie 2014. Rezervarea unui loc în sală este gratuită și se face completând formularul de pe www.gala.lsrs.ro. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

 

Contact:

Adina Vințan                                                           Gabriela Pușcașiu

Coordonator Gala LSRS 2013                                                         Vicepreşedinte-Adjunct Comunicare

adina.vintan@lsrs.ro                                                gabriela.puscasiu@comunicare.lsrs.ro

0722 697 550                                                             0745 888 904

 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava