• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primul tur de scrutin pentru alegerea noului rector al Universităţii  „Ştefan cel Mare” din Suceava se desfăşoară astăzi, 17 februarie 2012. Profesorul universitar doctor Valentin Popa, de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, şi profesorul universitar doctor Aurel Burciu, de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, sunt cei doi candidaţi la funcţia ocupată în prezent de prof. univ. dr. ing. Adrian Graur.
Potrivit calendarului de desfăşurare a alegerilor pentru noul rector, pe 20 februarie 2012 este programat cel de-al doilea tur, dacă va fi cazul. Pe 22 februarie 2012 se vor anunţa rezultatele votului, înainte de contestaţii, urmând ca pe 23 februarie să se depună şi să se soluţioneze eventualele contestaţii. Validarea alegerilor va fi făcută de către Senatul USV pe 28 februarie 2012. Pe 1 martie 2012 va fi finalizat raportul privind alegerile structurilor de conducere şi alegerea rectorului Universităţii „Ştefan cel Mare”, urmând ca acest raport să fie trimis la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în vederea confirmării rectorului desemnat în urma alegerilor.
Votul de astăzi se va desfăşura între orele 9:00 şi 16:00, în sala de şedinţe din Corpul E al universităţii. În total sunt 339 de electori care vor putea participa la procesul de votare.
Pînă astăzi, cei doi candidaţi la funcţia de rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi-au prezentat programele manageriale şi le-au dezbătut public. Cei doi au răspuns provocărilor şi întrebărilor puse de reprezentanţii studenţilor.
Actualul rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, profesorul universitar dr. ing. Adrian Graur, nu mai poate candida, acesta fiind la al doilea său mandat în această funcţie. De altfel, domnul Graur va ieşi la pensie în scurt timp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava