Concert pascal
MOPAN Suceava

Creatorul controversatei pelicule ‘Nymphomaniac’, Lars Von Trier, a vorbit într-un interviu recent despre problemele sale cu drogurile și alcoolul.

Regizorul danez a declarat că este îngrijorat că nu va mai fi în stare să realizeze filme, deoarece a renunţat să mai consume alcool şi droguri. Von Trier a spus pentru ziarul Politiken că se află sub tratament și că acum merge la Alcolicii Anonimi zilnic, dar că se teme că acest lucru va avea o influență negativă asupra carierei sale.

Regizorul în vârstă de 58 de ani a dezvăluit că era sub influența drogurilor când a scris marea majoritate a filmelor sale. Lars von Trier a explicat, potrivit contactmusic.com, că obişnuia să bea o sticlă de votcă în fiecare zi, dar pentru a fi creativ combina alcoolul cu diferite tipuri de droguri. Von Trier a spus că trebuia să consume această cantitate de alcool pentru a intra ‘într-o lume paralelă’, de care simţea că are nevoie pentru a fi creativ.
„Nu știu dacă voi mai putea face filme, iar acest lucru mă îngrijorează. Niciun fost dependent de droguri sau de alcool nu a creat ceva artistic. Cine i-ar mai fi ascultat pe Rolling Stones fără ca aceștia să fie beți, sau pe Jimi Hendrix fără să fie sub influența heroinei?”, a spus Lars Von Trier.

Acesta este primul interviu pe care regizorul l-a acordat după ce a fost declarat  ‘persona non grata’ de organizatorii Festivalului de Film de la Cannes, în 2011. Atunci, Lars Von Trier a făcut comentarii legate de nazişti la conferinţa de presă pentru lungmetrajul său ‘Melancholia’ – desemnat cel mai bun film al anului la gala premiilor decernate de Academia de Film Europeană (EFA) şi cu premiul pentru interpretare feminină, atribuit actriţei Kirsten Dunst, la Festivalul de la Cannes din acelaşi an.

Deasemenea, Lars Von Trier a mai dezvăluit, potrivit sursei citate, că a scris scenariul pentru filmul ‘Dogville’ în doar 12 zile, după ce consumase foarte multe droguri, iar cel pentru ‘Nymphomaniac’ într-o perioadă foarte lungă, de 18 luni, în care nu a consumat deloc droguri şi alcool.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava