Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a anunţat că în ultimele 24 de ore forţele de ordine implicate în menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au totalizat 382 cadre M.A.I., din care 302 polițiști, 68 jandarmi și 4 polițiști de frontieră și 92 polițiști locali și 19 militari. Alexandru Moldovan a spus că în ceea ce privește activitățile desfășurate în contextul COVID- 19,  acestea au constat în 54 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea sau libera circulație. În total au fost verificate 765 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. De asemenea, au fost constatate și aplicate 92 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 178.020 lei, din care peste 90%, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea sau libera circulație, fără a fi constatate infracțiuni.

Prefectul a mai spus că personalul Ministerului de Interne din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat opt fapte de natură contravențională, valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate fiind de 23.000 lei.

O zi fără amenzi date de poliţie pentru nerespectarea măsurilor de izolare în județul Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava