Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultimii ani din viața Oanei Radu au fost plini de încercări care nu se termină nici acum. Dacă în urmă cu câteva zile a declarat că ea și Cătălin Dobrescu au decis să divorțeze, artista a vorbit și despre tragica moarte a fostului iubit incendiat în scara blocului, Alin Suflea, notează click.ro.

Artista regretă acum anumite declarații despre fostul iubit, pe care le-a făcut la scurt timp după moartea lui. Oana Radu a fost invitată în podcastul moderat de artistul Jorge, și-a pus inima pe tavă și a făcut cele mai sincere destăinuiri. „În anul în care el a murit, noi nu mai eram practic împreună fizic. Locuiam în aceeași casă, dar nu eram practic ca și doi iubiti. Nu pot să zic că nu aveam sentimente pentru el, că de asta stăteam cu el. Nu vreau să zic mai multe, pentru că și așa m-am dus la o emisiune și m-a tras prezentatorul de limbă și am zis chestii nașpa, pe care le regret din suflet, pentru că omul ăla este mort și nu se poate apăra. Dar oamenii trebuie să înteleagă că atunci când e foarte multă presiune pe tine, că atunci era presiune pe mine cât casa.”, a declarat Oana Radu, in podcast Vorba lu’ Jorge, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-radu-macinata-de-regrete-fata-de-fostul-2320232.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava