Concert pascal
MOPAN Suceava

Finala de dublu sută la sută românească de la ” Cupa NetBet 2017 ”, unul dintre cele mai puternice turnee din Circuitul ITF feminin, dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari, și organizat de Academia de Tenis Herăstrău, a fost câștigată de Oana Simion și Gabriela Talabă.
Favoritele cu numărul 3 s-au impus după un meci foarte spectaculos, cu favoritele nr. 2, Elena Bogdan/Elena Cadar, pe care le-au învins cu 6-3, 0-6, 12-10.
Toto vineri s-au jucat și cele patru meciuri din sferturile de finală, în urma cărora au fost stabilite cele patru semifinaliste.
Astfel, în ”careul de ași” au ajuns Oan Simion (nr. 1, 7-6(0), 6-2 cu Adriana Sosnovschi, din Republica Moldova), Irina Fetecău (nr. 7, 6-4, 6-2 cu Federica Bilardo, din Italia), Gabriela Talabă (6-2, 3-6, 6-1) cu Cristina Adamescu și Victoria Bosio, din Argentina, cap de serie nr. 5 (2-6, 6-2, 6-4 cu românca Ilona Ghioroaie).
Sponsorul principal al acestui turneu este NetBet Enterprises Ltd, iar pe lista de sponsori se mai regăsesc Aaylex- CocoRico, Aston – Gree Aer Condiționat, Asset Portofolio Servicing și Chimtitan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava