MOPAN Suceava

Pentru că vara cere energie și pasiune, OBIE lansează alături de Theo Rose o piesă incendiară, cu influențe spaniole, care vă va tenta oricând să lăsați orice responsabilitate și să vă bucurați de vară, de viață și de intensitatea momentului. Go loca este noul val de ritmuri latino.

Go loca e despre distracţie şi despre curajul de a face primul pas, în orice. Este o provocare să ieșim din rutina de adulți și să lăsăm spiritul tânăr, chiar spiritul de copil din noi, să iasă la suprafață și să profite de moment.” ne spune OBIE.

Piesa „Go Loca” este compusă de către OBIE şi Cătălin Dascălu, iar videoclipul este regizat de către Ciprian Iacob.

Go loca este o invitaţie la o vară nebună, cu îndrăgosteală, distracţie şi trăiri intense. Pe mine mă încarcă pozitiv şi îmi dă chef de viaţă. ” afirmă Theo Rose.

Multitalentat, pasionat și energetic, OBIE este un artist complet. Interpret, rapper, compozitor, textier și producător, el este în primul rând medic, lucrând ca Medic Rezident în secția de Radiologie dintr-un
Spital de Urgență din București.  Muzica a fost însă prima sa pasiune, descoperind-o de mic copil. La vârsta de 8 ani, nu doar că el cânta în corul bisericii de câtiva ani deja, dar avea și propriul său grup de a capella, pe care îl coordona. Dragostea pentru muzică a crescut, iar acum pregătește mai multe proiecte, orientate către stiluri cât mai diverse. Ultimul său proiect a fost alături de Connect-R, piesa “Drăgostit”.

Theo este o tânără extraordinar de capabilă, artista demonstrând tuturor talentul său nativ în cadrul show-ului  „Te cunosc de undeva”. Acolo, ea și-a depășit propriile limite și s-a redefinit ca artist. Recent, a lansat single-ul “Noi știm”, o piesă de suflet.

Videoclipul piesei Go loca îl puteți viziona aici:  https://www.youtube.com/watch?v=2ND2SJLNhN4

OBIE și Theo Rose au lansat o nouă piesă de vară – „Go loca”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava