Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Așa cum s-a zvonit de ceva vreme, „Supraviețuitorul”, emisiunea cu care cei de la PRO TV speră să câștige războiul audiențelor din această toamnă, îl are prezentator pe Dragoș Bucurenci. Vestea a fost făcută publică marți, 16 august, informează click.ro.

Show-ul în care 18 concurenți trec prin probe dure pentru a câștiga 100.000 de euro și-a terminat filmările, așa că cel care se află la cârma emisiunii și-a luat vacanță. Bucurenci se află zilele acestea în Africa. Dragoș a scris un mesaj pe Facebook, prin care s-a arătat mândru și fericit că este gazda de la „Survivor”, varianta românească. „Mă bucur să pot confirma un zvon care circulă de o vreme și să-mi liniștesc prietenii și colaboratorii care credeau că am plecat două luni în vacanță în țările calde. Adevărul este că în cele două luni petrecute în Filipine am filmat prima ediție românească a „Survivor”, formatul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume și care se va difuza din această toamnă la ProTV.”, a scris Bucurenci pe rețeaua socială, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oficial-dragos-bucurenci-e-prezentatorul-emisiunii-supravietuitorul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava