Craciun in Bucovina

Clienţii pot achiziţiona în exclusivitate începând de astăzi Garmin vivoactive 3 Music, cel mai nou smartwatch din oferta Orange.

Ceas inteligent cu stocare şi redare de muzică

Vivoactive 3 Music este dedicat celor pasionaţi de sport şi de muzică, oferind posibilitatea de a stoca şi de a asculta până la 500 de melodii, direct din memoria ceasului, fără a fi necesară utilizarea telefonului. În plus, ai acces la peste 53 de milioane de melodii cu ajutorul aplicaţiei Deezer instalată direct pe ceas.

Ideal pentru mai multe sporturi

Cu peste 15 aplicaţii de sport preîncărcate, este usor de găsit un mod distractiv pentru a rămâne activ. De la alergare, înot sau antrenamente de forţă la snowboarding, golf sau chiar yoga, ceasul oferă informaţii detaliate despre fiecare activitate.

Conectat în permanenţă

Conectat la smartphone, ceasul poate fi folosit pentru a vedea şi chiar răspunde la mesaje text, pentru a vizualiza e-mailuri, actualizări ale reţelelor de socializare sau chiar pentru a găsi telefonul.

Un singur gadget versatil, mai multe perspective

Vlad Dumitrescu, Sales Advisor Orange, are şansa să interacţioneze zilnic cu cele mai noi gadgeturi. Află părerea lui despre Vivoactive 3 Music şi ce l-a impresionat la acest ceas.

De asemenea, l-am provocat pe Radu Restivan, alergător de anduranţă şi antrenor de cycling, să ne spună părerea lui din perspectiva unei persoane cu un stil de viață activ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava