MOPAN Suceava

Organizația Tineretul Național Liberal filiala Rădăuți a participat sâmbătă, 6 Iulie, la București, la sediul Partidului Național Liberal, la evenimentul organizat de Tineretul Național Liberal ,,TNL TECH HUB – Smart Administration”.

Delegația TNL – Rădăuți a fost reprezentată de Președintele Tibeică Silviu-Cătălin, Secretarul General Cenușă Andrei-Mihai, Vicepreședintele Neacșu Eduard și membrul Motrescu Ioan.
În cadrul evenimentului au fost organizate sesiuni de prezentări pe tema: “digitalizare, mobilitate și participare publică: cum facilităm adaptarea la tendințele actuale?”.

Prezentările au fost realizate de oameni care s-au dovedit a fi învingători în era tehnologiei implementând cu succes proiecte cu ajutorul acesteia. Au prezentat:
Mara Mareș – Președinte, Tineretul Național Liberal
Ludovic Orban – Președinte, Partidul Național Liberal
Vlad Oprea – Primar, Primăria orașului Sinaia
Emil Boc – Primar, Primăria municipiului Cluj-Napoca
Bogdan Pivariu – Viceprimar, Primăria comunei Florești
Violeta Alexandru – Președinte, PNL București
Felix Pătrășcanu – CEO Fan Courier
Cătălin Codreanu – Președinte al Asociației Coaliția pentru Economie Digitală (Reprezentat Uberl, Clever și Bolt)

După prezentări au avut loc trei Workshop-uri diferite care s-au desfășurat consecutiv, pe trei teme diferite: Digital Persona, e-Mobility și e-Finance.

Peste 200 de tineri liberali au fost prezenți la workshopuri, consilieri locali și județeni, membri ai echipelor Tineretului Național Liberal, dintre care mare parte sunt deja implicați în viața administrativă. Aceștia au fost grupați pe ateliere tematice și au reușit să genereze soluții practice pentru adaptarea instituțiilor la noile tendințe, dar și pași concreți pentru implementarea lor.
La ora 17:00 a avut loc conferința de presă pentru prezentarea concluziilor. Fiecare Raportor de grup a prezentat pe scurt proiectul ales, soluția conturată, dificultățile anticipate, estimarea bugetară și estimarea de timp. Ulterior s-a susținut propunerea de Rezoluții pentru simplificarea APL din partea TNL pentru consiliul național în vederea adoptării acesteia.
Seara s-a încheiat cu o petrecere oferită în onoarea participanților.

Organizația TNL- Rădăuți mulțumește Președintei TNL, deputata Mara Mareș pentru organizarea impecabilă a evenimentului și deputatului Dumitru Mihalescul pentru implicarea activă și sprijinul continuu oferit Organizației TNL-RĂDĂUȚI și pentru că a făcut posibilă această deplasare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava