Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreşedintele PSD Suceava şi purtătorul de cuvânt al social democraţilor suceveni, Ovidiu Milici a demisionat din acest partid şi s-a înscris în Partidul Forţa Civică, condus de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu. Din informaţiile pe care le avem, Ovidiu Milici ar urma să candideze pentru un post de deputat în colegiul Vatra Dornei. El îl va avea ca şi contracandidat principal pe actualul deputat din colegiul Vatra Dornei, liberalul Dumitru Pardău. Ovidiu Milici ajunge astfel în alianţă cu PDL, în cadrul Alianţei România Dreaptă. Milici a fost unul dintre social democraţii care în calitatea sa de purtător de cuvânt i-a criticat dur pe democrat liberali şi fosta guvernare PDL.

 

Milici: „Cred că gestul meu nu trebuie explicat”

 

Ovidiu Milici a anunţat printr-un comunicat de presă că „începând de astăzi, 4 octombrie 2012, după o activitate de 11 ani, am decis să demisionez din calitatea de membru PSD, de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD şi de purtător de cuvânt.

Cred că gestul meu nu trebuie explicat. Sunt sigur că este înţeles de toţi colegii şi prietenii mei şi de toţi sucevenii care mă cunosc. Vreau să-mi cer scuze public faţă de toţi cei care au apelat la mine de când USL  a preluat guvernarea centrală şi locală solicitându-mi sprijinul. Aşa cum mă cunoaşteţi nu am dat niciodată în a mă implica în rezolvarea problemelor semenilor mei. Am crezut că va fi mult mai uşor, USL-ul având acum pârghiile de putere. M-am înşelat şi am înşelat şi aşteptările multora deoarece se pare că nimic nu se poate rezolva. Motivele demisiei mele sunt mai multe şi ar fi multe de spus. Însă vreau să-mi păstrez decenţa şi bunul simţ precum şi respectul faţă de marea majoritate a foştilor colegi din PSD şi de aceea mă abţin de la detalii.

Cred că pot să pornesc un proiect politic nou, cred că într-adevăr şi în politică se poate vorbi de onestitate, de respectarea promisiunilor date, de faptul că trebuie şi eşti obligat să nu înşeli speranţele oamenilor care ţi-au dat votul”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava