MOPAN Suceava

Vicepreşedintele PMP Suceava, Ovidiu Milici, i-a sărit în apărare fostului preşedinte al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, precizând că aceasta a fost înlocuită din funcţie de senatorul Mihai Neagu, despre care a spus că este „un accident electoral”. Ovidiu Milici a spus că a rămas consternat atunci când a aflat că la conducerea UNPR Suceava a fost numit senatorul Mihai Neagu. „Consider că schimbarea doamnei Cătălina Vartic din funcţia de preşedinte a fost o lipsă de eleganţă politică. Cătălina Vartic a demonstrat timp de patru ani calităţi de lider politic, şi peste noapte s-a trezit că a fost schimbată din funcşie de te miri cine”, a spus Ovidiu Milici. El a precizat că schimbarea conducerii UNPR Suceava demonstrează clar „cât de rupţi de realitatea din judeţ” sunt liderii de la Bucureşti. Vicepreşedintele PMP Suceava a arătat că fostul lider al UNPR Suceava, Cătălina vartic, a dat dovadă de „bărbăţie politică”, iar sub conducerea ei, progresiştii au o structură destul de importantă de aleşi locali. Ovidiu Milici consideră că Mihai Neagu este „un accident electoral”, dar şi că acesta nu s-a remarcat cu nimic în funcţia de senator pe care o are. „Am văzut că domnul Mihai Neagu a spus că va forma organizaţii în toate localităţile judeţului şi că va milita pentru creşterea numărului de membri. Dar domnul senator Neagu nu a venit să spună un cuvânt despre modul în care domnia sa va face uz de calitatea sa de senator pentru a promova nişte proiecte în judeţul Suceava”, a declarat vicepreşedintele PMP Suceava.
El a mai spus că gestul politic de luni, „total neelegant” are şi o pronunţată doză de cinism. „Asta în sensul că atunci când un om are dificultăţi de ordin personal îl ajuţi, sau cel puţin îl laşi în pace. Nu vii să-i mai dai şi să-i adânceşti mai tare necazul. Repet, nu se cade, şi am vrut doar din punct de vedere moral să sancţionez acest lucru”, a declarat Milici. El le-a transmis tuturor membrilor UNPR nemulţumiţi de noul lor preşedinte că PMP are uşile deschise pentru ei.

Ovidiu Milici o apără pe Cătălina Vartic după ce aceasta a fost înlocuită de la conducerea UNPR Suceava, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava