Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul de Informare Europe Direct –“Bucovina” Suceava, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Suceava organizează în ziua de 18 iunie 2015, orele 18,00, în sala Auditorium a Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, evenimentul intitulat “Noaptea europeană a muzicii clasice”. Acest eveniment aflat la prima ediţie este organizat cu susţinerea Comisiei Europene şi a Reprezentaţiei Comisiei Europene în România, de toate centrele de informare Europe Direct ce îşi desfăşoară activitatea în Regiunea Nord Est a României şi anume: Bacău, Botoşani, Comăneşti, Iaşi, Piatra Neamţ, Vaslui şi Suceava.
“Noaptea europeană a muzicii clasice” îşi propune să promoveze muzica clasică în rândul populaţiei şi în special a tinerilor, încercând să arate o nouă faţetă a muzicii culte, cu noi abordări ale acestui gen de muzică.
În cadrul acestui eveniment vor putea fi ascultate arii celebre în interpretarea unui tenor şi a unui bariton, interpretări de muzică clasică la chitară, cu participarea unor elevi de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, diferite interpretări ale unor talentaţi instrumentişti şi, nu în ultimul rând, Grupul Coral al Fundaţiei “Ion Irimescu” din Fălticeni.
Centrul de Informare Europe Direct –“Bucovina” Suceava, invită publicul meloman sucevean la  “Noaptea europeană a muzicii clasice”.
Participarea este gratuită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava