Concert pascal
MOPAN Suceava

Ozzy Osbourne și bunul său prieten Sir Elton John și-au unit forțele pentru a face o piesă nouă, potrivit contactmusic.com.

Soția rocker-ului, Sharon Osbourne, a fost cea care a dezvăluit că cei doi artiști au colaborat, dar nu se știe momentan dacă piesa va fi sau nu inclusă pe noul album al lui Ozzy, ‘Ordinary Man’.

Întrebată care sunt planurile muzicianului pentru 2020, după un an în care Ozzy Osbourne a amânat turneul din cauza problemelor de sănătate, soţia lui a spus, conform ContactMusic: „Multe lucruri bune. Sănătate. Și să se întoarcă la fanii lui, să facă ceea ce iubește, ceea ce înseamnă să meargă în turnee și să fie printre fanii lui. Și, da, muzică nouă, lucru ce mi se pare minunat. Toți prietenii îi sunt alături în asta. Face un cântec cu Elton. Se întâmplă multe. Multe lucruri bune.”

Nu mai este o surpriză colaborarea cu Elton John, după cea cu Post Malone la ‘Take What You Want’, care a fost inclusă pe albumul rapper-ului, ‘Hollywood’s Bleeding’.

Noul album al lui Ozzy Osbourne, ‘Ordinary Man’, este programat să fie lansat luna aceasta, la o distanță de 10 ani de precedentul, ‘Scream’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava