• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto137 poze în acest set

Sute de suceveni au participat sâmbătă la ceremoniile prilejuite de Ziua Națională care s-au desfășurat în Piața Tricolorului din centrul municipiului reședință de județ. Evenimentul a cuprins un serviciu religios de comemorare a eroilor și o paradă de tehnică militară, organizată în premieră la Suceava de Ziua Națională. Armata, Poliţia, Jandarmeria şi SRI-ul au prezentat maşinile de intervenţie acestea parcurgând traseul dintre Palatul Administrativ şi centrul comercial „Bucovina” prin faţa sutelor de suceveni încântați şi a oficialităţilor locale. După ce maşinile unităţilor militare au fost parcate, mai mulţi copii prezenţi la eveniment s-au fotografiat cu acestea. La monumentul din Piaţa Steagurilor au fost depuse coroane de flori. De la ceremonie nu au lipsit discursurile. Despre importanța și semnificația zilei de 1 decembrie au vorbit prefectul Florin Sinescu, președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor și primarul Sucevei Ion Lungu. În Piața Tricolorului au fost prezenți lideri politici precum Gheorghe Flutur (PDL) deputații PDL Ioan Bălan și Sanda Maria Ardeleanu, deputatul minorității poloneze Ghervazen Longher, deputatul minorității italiene, Mircea Grosaru, candidatul USL Ovidiu Iane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava