Concert pascal
MOPAN Suceava

Paris Hilton (42 de ani) a vrut să-i ofere fiului ei, Phoenix, o zi de naștere cât mai specială, cu ocazia împlinirii vârstei de 1 anișor. Vedeta a organizat o petrecere cu tematică marină, transformându-și atât casa, cât și grădina, într-un adevărat tărâm acvatic magic.

Paris Hilton și soțul ei, antreprenorul Carter Rerum (42 de ani) au împreună doi copii, un băiețel pe nume Phoenix Barron și o fetiță pe nume London Marilyn (2 luni). Ei au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat.

În weekend, moștenitoarea imperiului Hilton a sărbătorit ziua fiului ei, cu o petrecere la care și-a invitat prietenii celebri, printre care Kelly Osbourne și fiul ei de un an, Sydney, Rummer Willis și fiica ei de nouă luni, Louetta Isley, Lance Bass și gemenii săi, Alexander și Violet (2 ani). Paris, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a ales drept tematică a evenimentului viața din adâncuri. Ea și-a decorat grădina cu baloane albastre care amintesc de animalele marine.

„Sunt foarte emoționată! Am organizat petreceri aniversare toată viața mea, așa că acum să pot face asta pentru băiețelul meu este o ocazie extrem specială.”, a declarat Paris Hilton, pe pagina sa de Instagram, acolo unde are peste 26 de milioane de fani, potrivit click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi FOTO pe:  https://click.ro/vedete/vedete-internationale/paris-hilton-extravagante-de-ziua-fiului-micutul-2335507.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava