Concert pascal
MOPAN Suceava

Diva Paris Hilton (41 de ani) a fost pregătită pentru Ziua Îndrăgostiților! Împreună cu soțul ei, Carter Reum (42 de ani), vedeta s-a bucurat de o cină romantică la celebrul restaurant Craig’s în West Hollywood. Și, bineînțeles, diva nu putea să apară în public fără să își asorteze ținuta cu sărbătoarea. Ea a purtat o rochie roșie cu buline în formă de inimi, și, evident, o geantă în formă de inimă, pe care scria „Taken”, relatează DailyMail, potrivit click.ro.

Paris a avut mai multe apariții pe covorul roșu în ultimul timp, ieșind pentru prima dată de când a venit pe lume băiețelul cu soțul Carter prin surogat, pe 24 ianuarie.

Și, cu câteva zile în urmă, Paris Hilton a făcut echipă cu compania virtuală de jocuri, Sandbox, pentru a crea „Parisland”, primul reality-show de întâlniri. Putem spune că diva chiar a fost pregătită pentru această zi! Potrivit unei declarații de la Sandbox, „Parisland” este o aventură romantică virtuală, care are loc pe o insulă tropicală, și, ați ghicit, cu Paris Hilton ca și gazdă. Jucătorii vor putea să întâlnească practic alți cinci jucători, și, în cele din urmă, să aleagă un partener începând cu 13 februarie.

De asemenea, după ce jucătorii termină toate misiunile și își finalizează alegerea partenerului, ei sunt invitați să participe la nunta lor cu Hilton însăși ca DJ pentru noaptea lor specială, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/paris-hilton-cina-romantica-de-ziua-2242249.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava