Concert pascal
MOPAN Suceava

Paris Hilton, una dintre cele mai cunoscute „fete de oraș” din Statele Unite ale Americii și-a lansat mai multe afaceri, fie că vorbim despre parfumuri, haine sau cosmetice. Acum câțiva ani s-a apucat de muzică și acum a devenit DJ cu acte în regulă, motiv pentru care va susține un spectacol și în România, potrivit click.ro. Lia Olguța Vasilescu s-a apucat de organizarea unui festival de talia Untold în Craiova și recent s-au aflat numele artiștilor care vor urca pe scenă. Afrojack, Dj Snake sau Paul Van Dyk revin în țară, dar nu la SAGA, Neversea sau în Cluj-Napoca, ci la Craiova, unde, surpriză mare, va urca și Paris Hilton. Vedeta din Statele Unite își potențează considerabil veniturile prin sumele pe care le încasează din muzică.

Spre exemplu, onorariile percepute de prietena cea mai bună a lui Kim Kardashian pot ajunge chiar și la un milion de dolari, pentru câteva ore petrecute pe scenă. În ciuda faptului că este moștenitoarea unui adevărat imperiu, Paris Hilton nu lenevește, ci caută deseori modalități noi prin care să facă și mai mulți bani, iar de când s-a apucat să mixeze muzică a venit de mai multe ori în țara noastră, unde a pus muzică în cluburile de lux de la malul Mării Negre, noteazp sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/paris-hilton-face-bani-pe-carca-romanilor-ce-suma-2183162.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava