Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă zi, o nouă telenovelă în familia lui Gabi Bădălău, care pare că se află în epicentrul celui mai longeviv proces de divorț din România. El și fosta soție, Claudia Pătrășcanu, s-au separat de ani buni, însă apele nu s-au calmat, așa cum era de așteptat, ci scandalul continuă și chiar se întețește, notează click.ro! Războiul dintre ei, însă, s-a mutat pe rețelele de socializare, unde cei doi foști soți își lansează acuzații care mai de care mai dure.

Potrivit hotărârii judecătorești, dar și a discuțiilor pe care viitorii foști soți le tot poartă de ani de zile, afaceristul are drept de vizitare și poate lua copiii la reședința sa, în weekend-urile hotărâte în prealabil cu mama lor. Ajuns la Constanța, acolo unde Claudia Pătrășcanu locuiește, bărbatul a avut parte de un șoc. Povestește cum mama copiiilor lui a început să îl filmeze, fără ca el să fie înștiințat de acest detaliu și, cel mai rău, că a început să fie acuzat de consumul substanțelor interzise, sub a căror influență Claudia susține că s-ar fi aflat în momentul cu pricina. Gabi Bădălău continuă seria destăinuirilor și confirmă faptul că și-a ignorat fosta parteneră, a luat copiii și a plecat către București, pentru a petrece câteva zile în compania fiilor lui.

Epopeea nu se termină aici, iar Gabi Bădălău transmite că, pe când se afla în zona stației de taxare, a fost abordat de mai mulți polițiști, care s-au grăbit să îl prindă. Aceștia fusesere înștiințați de către Claudia Pătrășcanu că afaceristul a luat copiii cu forța, în ciuda faptului că a consumat diferite substanțe înainte de a se urca la volanul mașinii sale.

Patronul imperiului din Bolintin Vale infirmă toată ipoteza pe care Claudia Pătrășcanu le-a povestit-o oamenilor legii și confirmă că ambele teste la care a fost supus, cel pentru alcool și cel pentru droguri, au afișat valori negative, semn că este curat ca lacrima și nu a consumat nicio substanță considerată interzisă, prin lege, potrivit sursei citate. Copiii celor doi au asistat, din păcate, la toate evenimentele și, spune Gabi Bădălău, s-au speriat foarte tare.

Citește articolul complet și vezi ce a spus Gabi Bădălău, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gabi-badalau-oprit-de-politie-pe-autostrada-si-2183348.html

Gabi Bădălău, oprit de poliție pe autostradă și obligat să facă testul antidrog. Copiii au început să urle: „Nu-l arestați pe tata”. Claudia Pătrășcanu a sunat la 112, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava