Concert pascal
MOPAN Suceava

În Sfântul și Marele Post, cu binecuvântarea Părintelui Paroh Protopop Dr. Ioan Dură, parohia „Sf. Grigorie Teologul” din Schiedam, cea mai veche parohie ortodoxă română din Ţările de Jos, a trimis un ajutor umanitar de 1.700 Euro mănăstirii Sihăstria Putnei care contribuie, împreună cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuţilor, la acordarea de  asistenţă refugiaţilor ucraineni – transport, spaţii de cazare, pachete cu mâncare, hrană caldă – atât în incinta mănăstirii, cât și la punctele de trecere a frontierei de la Siret și Burdujeni.

Mănăstirea Sihăstria Putnei a confirmat primirea sumei și a mulțumit pentru acest sprijin care i-a fost oferit.

De asemenea, în perioada următoare, pentru a veni în întâmpinarea nevoii de rugăciune într-un locaș bisericesc ortodox, cu binecuvântarea Părintelui Ioan, biserica parohiei „Sf. Grigorie Teologul” din Schiedam va fi deschisă, după un program în prealabil stabilit, refugiaţilor, victime ale războiului din Ucraina, care au primit adăpost în Schiedam.

Parohia „Sf. Grigorie Teologul” a împlinit 41 de ani de activitate neîntreruptă prin strădania Preotului Paroh Protopop Dr. Ioan Dură, al cărei întemeietor şi ctitor este.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava