MOPAN Suceava

În dimineaţa zilei de sâmbătă, V. Cătălin, de 42 de ani, din Suceava, administrator al unei societăți comerciale, a sesizat poliția despre faptul că în noaptea ce a trecut, persoane necunoscute au pătruns într-un chioşc situat în patinoarul din Suceava, de unde au sustras mai multe bunuri.

Din cercetări, polițiști au stabilit faptul că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 22.30 – 06.00, persoane necunoscute au deschis uşa de acces a patinoarului cu chei potrivite, au pătruns în interior, au forţat un geam rabatabil al chioşcului, iar din interior au furat produse alimentare, o cameră de supraveghere video şi suma de 150 lei. De asemenea, dintr-o cameră aflată lângă chioşc au sustras componente ale sistemului de supraveghere video a chioşcului.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că în aceeaşi noapte, persoane necunoscute au forţat şi uşa de acces de la garajul patinoarului şi din interior au sustras o baterie auto funcţională, în valoare de aproximativ 70 lei.

Valoarea totală a prejudiciului estimat este de 4270 lei. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava